De bergen, maar ook Scandinavië staat nog op het verlanglijstje

Zo kamperen we nu: Met caravan

Mijn moeder (nu 75) is, bijna drie jaar geleden, alleen komen te staan na het overlijden van mijn vader. Samen kampeerden ze al jaren. Mijn moeder vond het jammer om dit op te geven en is dus, heel stoer, blijven kamperen met de caravan. Ze is inmiddels al naar Denemarken, Oostenrijk en in Nederland met de caravan op pad geweest. Hierin is ze een voorbeeld voor mij. Wij kamperen ook met de caravan. Af en toe rijd ik er ook mee, maar daarmee houd het ook op. Want als je een handige man hebt, is het zo makkelijk om hem alle technische, zwaardere klussen te laten doen. Hierin wil ik graag verandering brengen en net zo zelfstandig als mijn moeder worden. Deze caravanchallenge is daar de perfecte uitdaging voor!

Promoot uw deelname ook met Facebook

Simone Bos | 12-06-2017 | Aantal stemmen: 50

Het Noorderlicht zien in Noorwegen (opa kan deze al afvinken, Iris nóg niet)

Zo kamperen we nu: Opa groepsreizen en caravan; Iris hotel

Stem op ons, omdat tussen mij en mijn opa een generatiekloof zit van maar liefst 60 jaar, maar wij nooit uitgepraat raken. Hij met zijn 81-jarige leeftijd nog steeds boven op het dak staat om dingen te repareren en ik met mijn 21 jaar nog graag bij hem op schoot kruip voor een dikke knuffel. Omdat ik graag het drukke stadsleven inruil voor een etentje (gemaakt met liefde) samen met mijn opa. Omdat hij er het liefst met zijn caravan op uit gaat en omdat mijn opa zelf met dit idee kwam en zich in wilde schrijven, maar het internet toch net iets te moeilijk was. De telefoon weet hij dan wel weer te vinden en dezelfde dag kreeg ik nog een sms! Omdat mijn opa dit als geen ander verdiend en ik deze bijzondere ervaring en lange herinnering graag samen met hem maak! Want mijn opa is de allerbeste!

Promoot uw deelname ook met Facebook

Iris Zijlstra | 13-05-2017 | Aantal stemmen: 108

Duitsland en Italië (zijn we het roerende over eens

Zo kamperen we nu: Hobby caravan (Dick) of tent (Suzanne)

Wij zijn Dick (83 jaar) en Suzanne Meijer (26 jaar). We komen uit Loenen (vel), maar Suzanne woont inmiddels in Hengelo (ov). Opa is al tientallen jaren een fanatiek caravan-vakantievierder en heeft ook als vrachtwagenchauffeur de nodige ervaring. Kleindochter Suzanne is in het dagelijks leven veel onderweg met de auto maar heeft nog nooit een aanhanger of caravan achter haar auto vervoerd. Deze challenge lijkt ons een uitdaging voor opa om Suzanne wegwijs te maken in alles wat komt kijken bij een caravanvakantie en om te testen hoe goed opa nog bij is met alle kennis en vaardigheden. Sinds een half jaar is oma niet meer bij ons en staat na 58 jaar huwelijk de eerste vakantie zonder vrouwlief op het programma voor opa, een stap om te zetten waar Suzanne opa graag in bijstaat. We gaan graag de uitdaging aan en verwachten volop te gaan genieten. Stemmen dus!

Promoot uw deelname ook met Facebook

Dick en Suzanne Meijer | 03-05-2017 | Aantal stemmen: 118

 

 

Buerstner

Dethleffs

Eriba

LMC